Boerenbuffetten, zelfgemaakte, ambachtelijke streekproducten ten top!

Boerenbuffetten onderscheiden zich van koude buffetten door de nadruk meer op de vleesgerechten met brood en minder op de salades te leggen.

Maak in het menu links de keuze om de samenstelling van het buffet te bekijken.

Scroll naar beneden om de verschillende buffetten te bekijken.

Bij ieder buffet staat het aantal personen ter indicatie, dit is niet bindend. Wilt u een ander gerecht bij een buffet? Dat is altijd mogelijk!
Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

'Sippenaeken'

€ 7,50 per persoon

Hoofdkaas 'Huidvleisch'
Zeeuws spek
Provençaalse ham
Gebraden gehakt met uien
Gehaktbrood op moederswijze
Hamspek “Sjeenke spek”
Boerenmetworst
Limburgse Boerenpastei
Gehaktballetjes en hamspekreepjes
Boudin blanc “Witte trip”
Brie en jong belegen kaas

Diverse vers gebakken ovenbrood soorten
Boter, stroop en mosterd
Diverse zuren o.a. Amsterdamse uien en augurken


'Epen'

€ 9,50 per persoon

Diverse patésoorten
Gebraden fricandeau
Gegrilde rosbief
Gerookte Ardennerham
Diverse luxe droge worst specialiteiten
Provençaalse ham
Boudin blanc “Witte trip”
Rauwe ham
Voerens kaasplateau met heerlijke Rommedoe

Noorbeekse pretsalade
Amsterdamse salade

Diverse vers gebakken ovenbrood soorten
Boter, stroop en mosterd
Diverse zuren o.a. Amsterdamse uien en augurken


'Hombourg'

€ 10,50 per persoon

Hoofdkaas “Huidvleisch”
Zeeuwsspek
Provençaalse ham
Gebraden gehakt met uien
Gehaktbrood op grootmoederwijze
Hamspek “Sjeenke spek”
Boerenmetworst
Limburgse Boerenpastei
Boudin blanc “Witte trip”
Voerens kaasplateau met heerlijke Rommedoe
Gegrilde drumsticks
Gehaktballetjes en hamspekreepjes

Noorbeekse pretsalade
Amsterdamse salade
Huisgemaakte koude schotel

Diverse vers gebakken ovenbrood soorten
Boter, stroop en mosterd
Diverse zuren o.a. Amsterdamse uien en augurken


'Voeren'

€ 13,50 per persoon | vanaf 10 personen

Een plateau van lekkere Noorbeekse gerechten: Hoofdkaas “Huidvleisch”
Huisgedroogde Livar notenham, licht gerookt
Gegrilde stroopham met stroop uit Hombourg gemarineerd
Dé Limburgse boerenpastei
Hausmacher leverworst (Nederlands kampioen 2005)
Een Voerens kaasplateau met onder andere heerlijke Rommedoe en Val Dieu kaas

Warme gerechten:
Stoofpotje van Livar varkensnek gegaard in Gerardus kloosterbier
Gegrilde beenham met champignonsaus

Huisgemaakte koude schotel
2 verschillende rauwkost salades van het seizoen uit eigen keuken Uitjes Monegask, lekker bij paté en pastei
Diverse vers gebakken ovenbrood soorten
Boter, stroop en mosterd
Diverse zuren o.a. Amsterdamse uien en augurken