Boerenbuffetten, zelfgemaakte, ambachtelijke streekproducten ten top!

Boerenbuffetten onderscheiden zich van koude buffetten door de nadruk meer op de vleesgerechten met brood en minder op de salades te leggen.

Maak in het menu links de keuze om de samenstelling van het buffet te bekijken.

Scroll naar beneden om de verschillende buffetten te bekijken.

Bij ieder buffet staat het aantal personen ter indicatie, dit is niet bindend. Wilt u een ander gerecht bij een buffet? Dat is altijd mogelijk!
Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.
De prijzen op deze pagina zijn onder voorbehoud en kunnen nog aangepast worden ten gevolge van prijswijzigingen van de grondstoffen.

'Sippenaeken'

Een Limburgse borrelplank om bij een biertje of glaasje wijn van te genieten

€ 9,00 per persoon

Hoofdkaas
Zeeuws spek
Gegrilde ham met kruiden
Uiengehakt, preigehakt en gehaktbrood
Hamspekreepjes
Droge worst in blokjes
Kaas in blokjes
Gehaktballetjes
Diverse zuren zoals augurkjes en uitjes
Ambachtelijk gestookte stroop, mosterd
Diverse soorten versgebakken ovenbrood


'Hombourg'

Een Limburgs buffet om als lunch te gebruiken.

€ 17,50 per persoon | vanaf 15 personen

Vanaf 40 personen bediening, servies en afwas mogelijk, meerprijs € 7,00 per persoon

Hoofdkaas
Limburgse boerenpastei
Huisgedroogde boerenham met meloen
Gehaktbrood op grootmoeders wijze
Gegrilde ham met kruiden
Boerenmetworst
Hamspekreepjes
Gehaktballetjes
Een plateau van diverse patésoorten
Voerens kaasplateau met heerlijke rommedoe
Huisgemaakte koude schotel
Diverse salades bereidt van vers gesneden groenten, fruit en noten en een heerlijke dressing
Diverse zuren zoals augurkjes en uitjes
Uitjes Monegask saus
Ambachtelijke stroop, mosterd en roomboter
Diverse soorten vers afgebakken ovenbrood

Als warm gerecht gebraden beenham met saus naar keuze of een stoofpotje van Livar met Gerardus Kloosterbier.

Uitbreiding
Gerookte forel en gerookte zalm een meerprijs van € 4,00 per persoon.