Thema buffetten, wereldse gerechten indien u een speciale stijl in gedachte heeft!
Maak in het menu links de keuze om de samenstelling van het buffet te bekijken.
Scroll naar beneden om alle buffetten en de bijbehorende gerechten te bekijken.
€ -,-- per persoon | vanaf 25 personen
Vanaf 40 personen bediening, servies en afwas mogelijk, meerprijs € -,-- per persoon
Warme gerechten
Zuurvlees
Tête de veau
Bloedworst met appeltjes
Gehaktballetjes in tomatensaus
Kip in een romige saus met groentjes
Aardappelgratin
Groentegratin
Groenten van het seizoen
Champignons op Limburgse wijze
Koude gerechten
Plateau van heerlijke pate’s uit eigen keuken
Gedroogde hammen met meloen
Hamspekreepjes
Droge worstspecialiteiten
Voerens kaasplateau met heerlijke rommedoe
Plateau van gerookte forelfilet
Augurken
Noorbeekse salade
Tomaatkomkommersalade
Uitjes Monegask
Boter, stroop en mosterd
Stokbrood en andere broodsoorten
€ -,-- per persoon | vanaf 25 personen
Vanaf 40 personen bediening, servies en afwas mogelijk, meerprijs € -,-- per persoon
Warme gerechten
Andijvie-, zuurkool-, en wortelstamppot
Rookworstjes uit eigen keuken
Braadworstjes in eigen jus
Gebraden hieltjes en spareribs
Gebraden varkensfilé rollade met bruine jus
Gebraden varkensfilé of gebraden beenham
Farmersalade
Mosterd
Stokbrood en kruidenboter
€ -,-- per persoon | vanaf 25 personen
Vanaf 40 personen bediening, servies en afwas mogelijk, meerprijs € -,-- per persoon
Warme gerechten
Stifado, gestoofd rundvlees
Moussaka, ovengerecht met aubergines en gehakt
Kip uit de oven op een bedje van rijst
Vis uit de oven op een bedje van penne
Briam, diverse groenten uit de oven
Gyros met een pitabroodje en knoflooksaus
Koude gerechten
Griekse salade
Tonijnsalade
Tomaat met fetakaas
Steenovenbrood en stokbrood
€ -,-- per persoon | vanaf 25 personen
Vanaf 40 personen bediening, servies en afwas mogelijk, meerprijs € -,-- per persoon
Warme gerechten
Lasagna
Pasta Arabiata, pasta met tonijn, ui en kappertjes
Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus
Gegratineerde tomaatjes met parmezaanse kaas
Italiaans Groentegerecht
Koude gerechten
Parmaham met meloen
Vitello Tonnato, gegrild kalfsvlees geserveerd met tonijnmayonaise en rucola
Carpaccio van het rund met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes
Insalata Caprese met tomaat, mozzarella en basilicum
Gemengde sla met garnering van tomaat, olijven, pijnboompitjes en een heerlijke dressing
Insalata Campagnoli, pastasalade
Ciabatta, steenovenbrood en stokbrood
Extra Desserts:
Tiramisu volgens origineel recept | € -,--
Panna cotta met bosvruchten | € -,--
€ -,-- per persoon | vanaf 25 personen
Vanaf 40 personen bediening, servies en afwas mogelijk, meerprijs € -,-- per persoon
Warme gerechten
Stukjes gebakken aardappeltjes met zeezout
Paella met kip
Stoofpotje op Spaanse wijze met een pepertje
Koude gerechten
Tapasschaal met: olijven, chorizo, Spaanse tapenade en gedroogde tomaat
Gemarineerde garnaaltjes
Pittige kippenpootjes
Spiesjes van varkensvlees
Serranoham met meloen
Pittige gehaktballetjes
Diverse olijfjes en gemarineerde tomaatjes
Kaasplateau met onder andere Manchego
Diverse broodsoorten, ciabatta, stokbrood en kruidenboter
€ -,-- per persoon | vanaf 25 personen
Vanaf 40 personen bediening, servies en afwas mogelijk, meerprijs € -,-- per persoon
Voorgerechten
Gegrilde carpaccio mets diverse soorten sla, kappertjes pijnboompitjes en dressing
Salade van lauwwarme scampi’s met geraspte kaas en verse basilicum
Tomaat en komkommersalade met mozzarella en olijfdressing
Plateau van heerlijke kaasjes met passend broodassortiment en garnituur
Plateau van Noorbeekse gedroogde ham en droge worstspecialiteiten met meloen
Diverse broodjes en stokbrood
Hoofdgerechten
Gegrilde zalmfilet op een bedje van spinazie met kreeftensaus
Gebakken lendebiefstuk op een bedje van seizoensgroenten geserveerd met truffelsaus
Scharrelkipfilet met verse groente in een romige saus
Aardappelgratin
Groentengratin
Gekookte pasta met verse kruiden
€ -,-- per persoon (buffetvorm, ruimere hoeveelheden € -,-- per persoon)
Vanaf 40 personen bediening, servies en afwas mogelijk, meerprijs € -,-- per persoon
Vleeswarenassortiment
geproduceerd in eigen keuken met streekgrondstoffen, zoals Livar varkensvlees, rundvlees en wild uit Noorbeek en omstreken
Pruimenpaté, terrine d’Ardenne, notenpaté, Eifeler wildterrine
Livar nootham (licht gerookt) Livar boerenham
Gegrilde stroopham (Livar)
Eifeler wild zwijnham, Eifeler hert (licht gerookt)
Noorbeekertjes, droge worstjes op basis van Livar varkensvlees met een toevoeging van wijn uit Noorbeek
Kaasassortiment
geproduceerd bij kleine boerenbedrijven in het aangrenzende gedeelte van België
Petit lathuy bioferme, wit, zacht, rauwmelks met een nasmaak van hazelnoten
Dore de lathuy boiferme, rood, zacht, rauwmelks met een nasmaak van hazelnoten
Trou Renard Herve, rood, zacht, rauwmelks, afgewassen korst uit Warsage
Blue des moines, blauw, zacht, gepasteuriseerd, licht blauwe aderige accenten
Chimay oud, rood, hard, gepasteuriseerd, verfijnde harde brokkelkaas van Abdij Chimay
Warm gerecht
Stoofpotje van hert uit de Eifel op basis van fond, rode wijn en kruiden (eventueel ander stoofpotje mogelijk)
Broodassortiment
geproduceerd bij De Bisschopsmolen Maastricht op basis van Spelt.
Nagerechten
Grand dessert (bavarois, chocomousse, vers fruit en slagroom)