Thema buffetten, wereldse gerechten indien u een speciale stijl in gedachte heeft!

Maak in het menu links de keuze om de samenstelling van het buffet te bekijken.

Scroll naar beneden om alle buffetten en de bijbehorende gerechten te bekijken.

Bij ieder buffet staat het aantal personen ter indicatie, dit is niet bindend. Wilt u een ander gerecht bij een buffet? Dat is altijd mogelijk!
Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

'Noorbeek en de Voerstreek'

€ 16,00 per persoon  |  vanaf 25 personen

Warme gerechten
Zuurvlees
Tête de veau
Bloedworst met appeltjes
Gehaktballetjes in tomatensaus
Kip in een romige saus met groentjes
Aardappelgratin
Groentegratin
Groenten van het seizoen
Champignons op Limburgse wijze

Koude gerechten
Plateau van heerlijke pate’s uit eigen keuken
Gedroogde hammen met meloen
Hamspekreepjes
Droge worstspecialiteiten
Voerens kaasplateau met heerlijke rommedoe

Augurken
Noorbeekse salade
Tomaatkomkommersalade
Uitjes Monegask
Boter, stroop en mosterd
Stokbrood en andere broodsoorten


'Stamppotten met smaken uit het Heuvelland'

€ 13,50 per persoon  |  vanaf 25 personen

Warme gerechten
Andijvie-, zuurkool-, en wortelstamppot
Rookworstjes uit eigen keuken
Braadworstjes in eigen jus
Gebraden hieltjes en spareribs
Gebraden varkensfilé rollade met bruine jus
Gebraden varkensfilé of gebraden beenham

Farmersalade
Mosterd
Stokbrood en kruidenboter


'Griekse specialiteiten uit het land van de goden'

€ 17,70 per persoon  |  vanaf 25 personen

Warme gerechten
Stifado, gestoofd rundvlees
Moussaka, ovengerecht met aubergines en gehakt
Kip uit de oven op een bedje van rijst
Vis uit de oven op een bedje van penne
Briam, diverse groenten uit de oven
Gyros met een pitabroodje en knoflooksaus

Koude gerechten
Griekse salade
Tonijnsalade
Tomaat met fetakaas
Steenovenbrood en stokbrood


'Op z'n Italiaans' met Italiaanse specialiteiten

€ 17,25 per persoon  |  vanaf 25 personen

Warme gerechten
Lasagna
Pasta Arabiata, pasta met tonijn, ui en kappertjes
Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus
Gegratineerde tomaatjes met parmezaanse kaas
Italiaans Groentegerecht

Koude gerechten
Parmaham met meloen
Vitello Tonnato, gegrild kalfsvlees geserveerd met tonijnmayonaise en rucola
Carpaccio van het rund gegrild met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes

Insalata Caprese met tomaat, mozzarella en basilicum
Gemengde sla met garnering van tomaat, olijven, pijnboompitjes en een heerlijke dressing
Insalata Campagnoli, pastasalade
Ciabatta, steenovenbrood en stokbrood

Extra Desserts:
Tiramisu volgens origineel recept | € 4,50 Panna cotta met bosvruchten | € 3,50


'Op z'n Spaans' met Spaanse specialiteiten

€ 17,25 per persoon  |  vanaf 25 personen

Warme gerechten
Paella met kip
Aardappeltjes in schil met zeezout
Stoofpotje op Spaanse wijze met een pepertje

Koude gerechten
Tapasschaal met: olijven, chorizo, Spaanse tapenade en gedroogde tomaat
Gemarineerde garnaaltjes
Pittige kippenpootjes
Spiesjes van varkensvlees
Serranoham gevuld met bieslook-roomsaus
Pittige gehaktballetjes
Manchego kaas

Diverse broodsoorten, ciabatta, stokbrood en kruidenboter


'Noch vlees, doch vis'   vegetarisch buffet

€ 12,50 per persoon  |  vanaf 25 personen

Tortellini met kaas gevuld
Aardappelsalade
Gerookte forel met mierikswortelsaus
Gemarineerde zalmcarpaccio
Pastasalade
Rauwkostsalades

Diverse broodsoorten en kruidenboter


'Du Chef'

€ 25,00 per persoon  |  vanaf 25 personen

Voorgerechten
Gegrilde carpaccio mets diverse soorten sla, kappertjes pijnboompitjes en dressing
Salade van lauwwarme scampi’s met geraspte kaas en verse basilicum
Tomaat en komkommersalade met mozzarella en olijfdressing
Plateau van heerlijke kaasjes met passend broodassortiment en garnituur
Plateau van Noorbeekse gedroogde ham en droge worstspecialiteiten met meloen
Diverse broodjes en stokbrood

Hoofdgerechten
Gegrilde zalmfilet op een bedje van spinazie met kreeftensaus
Gebakken lendebiefstuk op een bedje van seizoensgroenten geserveerd met truffelsaus
Scharrelkipfilet met verse groente in een romige saus
Aardappelgratin
Groentengratin
Gekookte pasta met verse kruiden

Nagerechten
Keuze uit kaasplateau of grand dessert (bavarois, chocomousse, vers fruit en slagroom)


'Wandelen en fietsen'

€ 19,50 per persoon  |  vanaf 20 personen

Voorgerechten
Gedroogde Noorbeekse Livarham met meloen
Cocktail van scharrelkip met fruit
Heerlijke seizoensgebonden soep uit eigen keuken
Diverse broodsoorten met kruidenboter

Hoofdgerechten
Gebraden varkenshaas met Limburgse mosterdsaus
Zalm uit de oven met een romige saus
Aardappelgratin
Groentegratin
Ratatouille van diverse seizoensgebonden groenten

Nagerechten
Keuze uit kaasplateau of grand dessert (bavarois, chocomousse, vers fruit en slagroom)


'Hapjesbuffet' | speciaal voor bij een wijn- of bierproeverij

€ 15,00 per persoon (buffetvorm, ruimere hoeveelheden € 19,00 per persoon)

Vleeswarenassortiment
geproduceerd in eigen keuken met streekgrondstoffen, zoals Livar varkensvlees, rundvlees en wild uit Noorbeek en omstreken
Pruimenpaté, terrine d’Ardenne, notenpaté, Eifeler wildterrine
Livar nootham (licht gerookt) Livar boerenham
Gegrilde stroopham (Livar)
Eifeler wild zwijnham, Eifeler hert (licht gerookt)
Noorbeekertjes, droge worstjes op basis van Livar varkensvlees met een toevoeging van wijn uit Noorbeek

Kaasassortiment
geproduceerd bij kleine boerenbedrijven in het aangrenzende gedeelte van België
Petit lathuy bioferme, wit, zacht, rauwmelks met een nasmaak van hazelnoten
Dore de lathuy boiferme, rood, zacht, rauwmelks met een nasmaak van hazelnoten
Trou Renard Herve, rood, zacht, rauwmelks, afgewassen korst uit Warsage
Blue des moines, blauw, zacht, gepasteuriseerd, licht blauwe aderige accenten
Chimay oud, rood, hard, gepasteuriseerd, verfijnde harde brokkelkaas van Abdij Chimay

Warm gerecht
Stoofpotje van hert uit de Eifel op basis van fond, rode wijn en kruiden (eventueel ander stoofpotje mogelijk)

Broodassortiment
geproduceerd bij De Bisschopsmolen Maastricht op basis van Spelt.

Nagerechten
Keuze uit kaasplateau of grand dessert (bavarois, chocomousse, vers fruit en slagroom)